Nieuw bericht Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.81.68.240 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
49 berichten.
klaas en margreet schreef op 28 mei 2012:
Beste Gosia en Bert, we zijn weer thuis na een heerlijk pinksterweekend op jullie camping. We hadden op de kaart gezien dat De Stroetenhof vlakbij een doorgaande weg ligt en hadden onze bedenkingen. Het is ons reuze meegevallen, wij hebben geen last gehad van de weg. We zijn erg tevreden: de camping heeft ruime plaatsen, is heerlijk rustig, het sanitair is schoon en jullie zijn ontzettend gastvrij en behulpzaam. We hebben veel gefietst en genoten van het prachtige afwisselende drentse landschap. Bij het plannen van onze tochten hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de routekaarten die jullie beschikbaar stellen en van de routes die in de map staan die elke gast krijgt gedurende het verblijf op de camping. Wie weet komen wij nog eens terug, we bevelen de camping van harte aan!
Carla en Aart v.d.Elskamp schreef op 21 juni 2011:
Hallo Gosia en Bert. Even een reactie in jullie gastenboek over het verblijf op jullie camping. Na een telefoontje hebben wij ons via de mail gemeld en kregen nog dezelfde avond een bevestiging van onze reservering. Maar, het verrassende was wel de aankomst waar wij op het bord als Familie van den Elskamp van harte werden welkom geheten. Dan voel je je echt welkom. Een warme ontvangst. Verder was het verblijf in dezelfde sfeer. Een vriendelijke Gosia die ons rondleidde, de perfecte accomodatie, fietsen droog in de schuur en zowel electriciteit als watertap bij iedere campeerplaats, perfect. Bert die nog even een praatje kwam maken op de avond van onze aankomst. Ruime plaatsen en een prettige onderlinge sfeer. Een aanbeveling voor iedereen die een gezellige rustige compeerplaats zoekt in het mooie Drenthe. Westerbork is daarnaast op korte afstand een gezellig dorp om wat te drinken, te eten of op een terras te zitten. Hartelijk dank Gosia en Bert voor jullie gastvrijheid. Tot ziens Carla en Aart.
Marjan Ron Tijn Anniek schreef op 6 juni 2011:
Beste Bert en Gosia,Afgelopen Hemelvaartweekend drie nachten op jullie camping gestaan. We hebben een heerlijke tijd gehad. Jullie hebben een mooie kleinschalige camping. Ruime plaatsen, leuke faciliteiten voor kinderen (op het veld een klein speeltuinje en grote schuur met speelgoed waar ze ook bij slechtweer prima kunnen vertoeven). Het sanitair is prima voorelkaar en altijd netjes en schoon. En de omgeving is echt super mooi.In Drenthe is ook veel voor kinderen te doen. Kortom een prachtige locatie.Wij komen jullie zeker nog eens met een bezoekje vereren. Groeten Ron, Marjan Tijn en Anniek van der Plas
Ilona schreef op 16 augustus 2010:
hallo lieve mensen we hebben een heerlijke vakantie gehad op jullie camping .de kinderen hebben genoten van puk en pien . en wij hebben vooral genoten van de rust op de camping .zeker een aanrader voor iedereen . ook de sanitaire ruimte was heel schoon en netjes . als we weer in jullie omgeving vakantie gaan houden dan komen we zeker terug. heel veel groetjes van arjan ilona luc en ivar
Els Hartman schreef op 30 mei 2010:
Hallo Gosia en Bert Wij willen jullie laten weten wij zeer tevreden zijn over jullie gastvrijheid en jullie super schoon sanitair en camping. Ook zijn het ruime plaatsen in een rustige omgeving een echte aanrader voor rustzoekers. Houden zo en wij komen zeker bij jullie terug. Els en Bep Hartman.