Nieuw bericht Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.80.87.250 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
40 berichten.
Thea van Barlingen schreef op 13 juli 2014:
Dag Gosia en BertVan 5 juli tot 12 juli heb ik voor de 2e keer op jullie mooie camping gestaan. Het is weer prima bevallen! Ik wil jullie danken voor het gezellige onthaal tijdens de voetbalwedstrijden. Drankjes, zoutjes, zeer gastvrij allemaal.De omgeving van Westerbork is prachtig en het was fijn dat ik weer een fiets kon gebruiken! Twee dagen spoelde ik bijna uit mijn tentje door de regen en was ik zeer blij met jullie grote schuur waar het goed vertoeven was.Dank jullie wel voor de fijne tijd en ik kom zeker nog eens terug met mijn hondje Bella.groet van Thea
ge en paula devilee schreef op 18 augustus 2013:
Beste Gosia en Bert, Met plezier kijken wij terug op de afgelopen 14 dagen doorgebracht op jullie camping in het mooie Drenthe. Een heerlijke camping met mooie grote staanplaatsen en jullie gastvrijheid gaf ons het gevoel dat wij een goede keuze hebben gemaakt om jullie camping te bezoeken. Hartelijk dank voor de fijne weken bij jullie en we zullen zeker nog een keer terugkomen. Onze kleindochter Isis kan haast niet wachten. Groeten Paula en Ge.
Thea van Barlingen schreef op 4 augustus 2013:
Hoi Gosia en Bert. Ik heb bij jullie gekampeerd van 5 juli tot 15 juli en ik heb het heerlijk gehad. Alles was piekfijn in orde en ik heb ook veel gemak gehad van de diepvries en de koelkast. Ook vind ik het fijn dat er zoveel waterpunten bij de plaatsen zijn. Nog niet eerder heb ik het meegemaakt dat de gastvrouw een handje hielp bij het tentopzetten (ik kampeer alleen), super hoor! Ook de fietshuur was snel geregeld. Kortom een prima ervaring die om herhaling vraagt. Lieve groet van Thea en Bella
Monica schreef op 7 juli 2013:
Beste Gosia en Bert, We hebben een ontzettende leuke week gehad bij jullie op de camping (1 t/ m 5 juli 2013). Bedankt voor jullie gastvrijheid en de lekkere aardbeien. Jullie hebben een mooie camping met een aangename zit- en speelruimte binnen, elke dag de krant, schoon sanitair enz. En fijn dat we onze fietstaxi in jullie schuur mochten stallen. Nog een tip: een trampoline voor de kinderen zou nog leuk zijn. Veel succes met jullie camping. Liefs van (oma) Marchien, Suze, Monica, Jinte en Jeske.
Mieke en Pietie schreef op 11 september 2012:
Beste Gosia en Bert, veel dank voor alle gastvrijheid! Wat is jullie camping toch een pareltje in Midden-Drenthe. De rust, de kleinschaligheid, maar grote staanplaatsen. En niet te vergeten de dagelijkse krant, die op de tafel ligt en het schone sanitair. We waren 4 weken bij jullie en hebben ons geen dag verveeld. Veel suc6 met jullie camping!