Nieuw bericht Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.80.87.250 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
40 berichten.
Ellen Hollemans schreef op 6 augustus 2015:
Lieve Gosia en Bert. We hebben de afgelopen 1,5 week weer genoten van jullie gastvrijheid. Jullie die altijd vrolijk zijn en tijd hebben voor een praatjes en de nette wc en douche. We hebben dit keer ook slecht weer gehad veel water in de voortent, maar jullie kwamen er aan met planken om het ons toch naar de zin te maken. Daarnaast hebben onze twee kinderen van 10 e 6 zich super vermaakt. Ze wilde niet eens mee naar huis. Lieve Gosia en Bert bedankt voor de mooie tijd en jullie gastvrijheid. We komen zeker weer een keer terug. Veel lief de familie Hollemans uit Veendam
Bert & Zuzan Rollema schreef op 26 juli 2015:
We waren voor de eerste maal met een caravan op pad.Dit was dus onze eerste kleine camping. UITSTEKEND bevallen.Aller aardigste mensen.Ontvangst toppie. Goede voorzieningen.Keurig netjes en schoon.Komen hier beslist weer.Mooie ruime plek.Beste mensen bedankt voor het gebodene.!!!!!!!!!!!
Joke van de Ven schreef op 23 juli 2015:
Hallo Bert en Gosia, We hebben weer een paar heerlijke dagen op jullie camping gehad. Hartelijke groeten van Jan en Joke.
Anton en Tini de Wit schreef op 14 juli 2015:
Vorige week tijdens de 4-daagse van Drentse hebben wij bij Gosia en Bert op de camping gestaan. We werden heel hartelijk ontvangen. Super gezellige camping. Heel gastvrij. Een aanrader voor lekker fietsen in het Drentse land. We komen zeker nog een keer terug.
Rob en Rita v. Wilgenburg schreef op 13 juli 2015:
Wij hebben een heerlijke week gehad met een fantastische gastvrouw en gastheer het voelde als een warm bad de camping was heel gezellig met zeer ruime plaatsen en eigen watertappunt en elektra en schoon sanitair een aanrader